torsdag 25 oktober 2007

Jättetack till min Hemliga vän!!!












Mitt Hemlis paket kom igår och gissa om jag vart glad! Gud vad spännnade det var att öppna!

I paketet låg det två stora tygbitar, ett rött manchester tyg och ett rött college tyg med svart mönster. Som bunus fick jag även en bit flanelltyg med barnmönster på.

Min Hemlis har sytt en mysig fleece filt, vilket är precis vad min son behöver.

Vi har en filt i vagnen, men nu när det börjar bli rejält kallt ute behöver han en till. Visserigen har vi en till som var tänkt till honom, men den kan jag inte hitta, så nu slipper jag leta.


I paketet låg det även ett paket med the, vanilj och hallonskorpor, påklistbara reflexer och märken som man kan stryka på plagg som fått en elak färg som inte går bort.


Mina band bestod av ett ljusblått och ett ljusblått med djurmönster på.


Jag är supernöjd och säger ett stort tack till min Hemliga vän, som inte är så hemlig längre!

Eftersom jag är så nyfiken av mig var jag tvungen att öppna det lilla kuvertet med en ledtråd till vem den hemliga vännen är. I kuvertet låg hennes namnlapp, Luna Miranda. Även kallad Inna Skapar!

Luna Miranda; är det ok om jag syr dit ditt märke på filten? Den blir mer personlig då, samt att det är roligt om någon frågar var den kommer ifrån!


Nu känner jag mig lite stressad över mitt hemlis paket som ska iväg. Det är i stort sett färdigt, men jag måste bara slutföra det egna alstret. Eftersom jag har en stor tenta på tisdag kommer jag tyvärr inte hinna skicka det före. Men hon ska definitivt ha paketet i nästa vecka, vilket är i sista minuten.


Trevlig helg på er alla!
Ps. Paketet med skorporna ska jag ta med mig på en tjejhelg som jag ska på i helgen. Vi är fem tjejer som flyr man och barn. Det ska bli skönt med lite riktig ledighet,ladda batterierna och komma hem med nya krafter.