måndag 19 maj 2008

Så här ser jag ut nu!

Lilla Vidar blir snart 2 månader och är inte längre den jätte späda lilla bebisen. han har börjat jollra och ler och skrattar mot oss. Han är så snäll och go och gör inte så mycket väsen av sig.
Hans storebror syns och hörs desto mer istället. Även fast vi måste passa storebror hela tiden så syns det verkligen att han tycker om Vidar och gissa om det värmer i mammahjärtat!?
Så här ser vår minsta goding ut nu, han har sin kaninbody på sig som snart börjar på att vara för tajt. Som många av er andra säkert också fått har jag nytt kanintyg här hemma som det senare ska sys någonting utav.

Lite nytt!





Jag har inte försvunnit från Sybloggs världen, även om det kanske verkar så!
Mina dagar är fyllda av matning och blöjbyten av en tvååring och en på snart 2 månader.
Men jag har däremellan lyckats hinna med lite ialla fall och därför tänkte jag visa upp det nu.
Min premiärsyning på overlocken resulterade i en offwhite tröja till Alfred och en mössa i egen design. Det går verkligen himla fort att sy på overlocken och det är en fröjd när man ser det proffsiga resultatet.
På kvällarna har det blivit lite mer stickning istället framför Tv:n. Jag håller på att sticka en tröja i ett ekologiskt bomullsgarn till Vidar och nu är bakstycket färdigstickat. Stickning är verkligen såå avkopplande, jag känner verkligen hur jag varvar ner när jag tar fram stickningen.
Förutom tröjan håller jag även på att sticka två sjalar till mig själv men det kommer bilder på dem vid ett annat tillfälle.