torsdag 30 april 2009

Tack!

Vill bara säga ett stort TACK till alla Grattis inlägg!
Det betyder jättemycket!
Kram på er alla!

//Rebecka

tisdag 28 april 2009

Nu är lillebror äntligen här!


Nu har Alfred och Vidar blivit storebröder till en liten Elias som såg dagens ljus i lördags den 25:e april klockan 20:18. Han vägde 4108 g och var 55 cm lång.
Världens sötaste är han med mycket mörkt hår och lite gulsot!
Vi är stolta föräldrar som står inför en vardag med 3 små pojkar, men vi älskar det och lapar varje sekund!
Jag blev till slut igågsatt efter att ha gått över tiden 9 dagar med pinvärkar. Förlossningen tog bara 5 timmar och jag mår förhållandevis bra efter den här förlossningen.
Jag propsade på att få sova kvar i två nätter för att få igång amningen och få vila ut, vilket jag absolut inte ångrar. Förstår inte varför de vill vara så snabba med att skicka hem mammorna så fort. Min barnmorska var lite snorkig när jag sa att jag ville stanna. Hon sa att "Det är verkligheten du har hemma, det är så ni kommer att ha det framöver, bara att bita tag i det".
Då kände jag bara att va fn det har väl inte med det att göra. Jag vill amma mitt barn och jag vill att mjölken ska få rinna till i lugn och ro och jag vill få vila ut lite utan att ha dåligt samvete för mina andra två, är det konstigt!? Det tycker inte jag.
Hoppas det kan få bli lite hantverk gjort trots att vi har fullt upp hemma. Jag kan behöva få komma undan en stund då och då med stickorna eller symaskinen!
Kram Rebecka