torsdag 16 april 2009

Fler bilder!






Här är bilderna på sjalen som bara är stickad med rätstickning.
Visar även ett härligt badkort på pojkarna som peter har tagit!

Bloggen är inte glömd!
















Hej!

Nu sitter jag här igen och skriver. Men många tror nog att min blogg har gått i graven, men så är inte fallet. Ej heller har mitt pysslande gått i graven.
Jag pysslar på i långsam takt och önskar att timmarna var fler då jag kunde sitta med mitt pyssel för det är verkligen då jag mår bra och samlar ny energi!
Idag är egentligen den stora dagen D! Vårt tredje barn är beräknat idag men har inte tittat fram ännu! Men den lilla gör sig påmind hos sin mamma för hon har värkar men de är inte tillräckligt starka och kommer mycket oregelbundet, precis som det var med de andra två.
Så jag går bara här hemma och väntar på att det ska smälla till på riktigt! I denna väntan fick jag lust att uppdatera min blogg när nu den ännu minsta av syskon sover och den äldsta är på dagis.
Sedan sist har jag stickat klart en svart linnesjal att värma sig med nu så här på vårkanten och under kalla sommardagar. Jag blev riktigt nöjd, men den var ganska svårstickad eftersom linnegarn är så stumt.
Till pojkarna har jag sytt varsin vårmössa, Alfred fick även en till i landskapstyg som jag inte är helt nöjd med eftersom den vart lite bucklig upptill (fattade aldrig riktigt mönstret).
Men den går att använda.
Båda pojkarna och bebisen har fått varsina velourmysbyxor i brunt. Bebisens ska med till BB tillsammans med en matchande body från Maxomorra.
Pojkarna har även de varsina T-Shirts från Maxomorra i samma tyg. Kan vara lite roligt att klä dem i samma kläder vid något speciellt tillfälle.
Detta är vad som är gjort hitintills.
På kvällarna sitter jag och stickar en del. Just nu stickar jag på en vit pingvinärmad tröja till mig som säkert inte är klar förrän nästa sommar. Parallet med den stickar jag en slipover till Vidar och en kofta till bebisen som snart är klara.
Det är underbart skönt att sticka och så avkopplande!
Om inte bebisen sagt att den vill ut innan kvällen så beger jag mig nog iväg till stickcaféet ikväll!

Jag låter höra av mig när det nya tillskottet har kommit!
//Rebecka