fredag 14 augusti 2009

TÄVLING!!!

Gör som jag var med i tävlingen hos Tanjas Krypin och du kan vinna den här jättesöta Tilda kaninen!

torsdag 13 augusti 2009

Mitt skickade Ekopaket till StrumpetossaDesign!

Nu har mitt skickade Ekopaket anlänt till StrumpetossaDesign. Jag glömde ta egna bilder innan jag skickade iväg det så bilden är från hennes egen blogg.
Det går att läsa här för att se vad hon tyckte om det. Jag skickade ett ekologiskt the, mönster på klänning/tunika, tyg från ett påslakan som jag fyndat på Myrorna och en färdigsydd tunika/linne till henne själv.
Det är verkligen så himla roligt att vara med i såna här byten, både att få och att fundera ut vad man själv ska skicka. Man blir helt enkelt glad av det! :)

måndag 10 augusti 2009

Mitt Ekopaket har anlänt!


I veckan som var anlände mitt Ekopaket. Åhhh vad jag vart glad!
Det var verkligen genomtänka små saker. Paketet innehöll en stor väska som är sydd utav Gevalia kaffe förpackningar och fodrad med återvunnet bomullstyg. Perfekt väska att ta med till stranden då den inte lika lätt blir blöt. Verkligen fiffigt gjord och extra roligt eftersom jag bor i Gevalia staden Gävle. Tyget jag fick kommer passa bra till små saker jag tänkt sy till äldsta sonens nya rum. Dessutom fick jag en virkbok och 2 ekologisak bomullsgarner samt en virknål så nu kan jag lite smått prova på att virka, ska bli roligt lite längre fram i höst när man sitter vid tv:n på kvällarna.
Jag hade inte så svårt att gissa vem som skickat paketet eftersom hon skrev att hon hade hästar och jag visste bara en som skrivit om sina hästar utav medlemmarna i Ekobytet.
Min hemliga vän är Pysselpedagog. Stort Tack till dig!