måndag 26 november 2007

Syskonklänningar till syskonbarnen!!!





I fredags blev dessa två klänningar klara. Det var tänkt att jag skulle ha med mig dem till Göteborg i helgen och där överlämna dem till mina syskonbarn. Den största skulle få sin som en försenad födelsedagspresent och den minsta skulle få sin som en doppresent.
Dessvärre kom vi aldrig till Göteborg! Vi åkte i fredags kväll men kom bara halvvägs eftersom att vår son började kräkas och fortsatte kräkas hela tiden.
Det var bara att inse att han åkt på magsjuka och att det bästa var att vända om. Det hade inte varit roligt att bo borta en hel helg med släkten och en magsjuk unge. Ännu värre om vi själva blev sjuka. Mitt i natten kom vi åter hem igen, lite snopna, mycket trötta och längtandes efter den egna sängen och en tvättmaskin.
Igår åkte jag på magsjukan också, så det var nog bäst att vi stannade hemma. Jag känner mig dock okej idag, men igår mådde jag piss. Dessutom blir man orolig för den lilla i magen när man inte får i sig varken mat eller dricka, men jag har tagit igen lite utav det idag.
Klänningarna ska jag skicka med posten till lilltjejerna så fort jag orkar mig ut.
Mönster: Trollunge
Tyg: Det bruna tyget är ett kraftigt bomullstyg som jag köpt på Ohlssons tyger, den orange blomman är ett velour tyg också det från Ohlssons.
Idén:Kom från min syster, hon som är mamma åt tjejerna. Så de är uppsydda på beställning.
Resultatet:Blev jag nöjd med, får jag en egen flicka ska hon få en likadan hon också.
Nej nu ska jag ladda batterierna, jag har en stundande tenta på fredag som jag måste plugga inför. Det är den sista tentan på den här kursen, innan vi snabbt går över till nästa kurs. Mycket plugg är det, men samtidigt himla kul.