fredag 28 mars 2008

Örngott och bilder på nya vagnen!




Vi har köpt en tvillingvagn som nu står i vår hall och väntar på den första promenaden.
Det blev en Baby Travel jogger vagn efter en del funderande. Vi tyckte den var mest praktisk.
Ett tag funderade vi på en sån där tvillingvagn där det mindre barnet ligger under det större, mest för att vi inte trodde att en baby Travel jogger skulle gå in i vår trånga hall.
Men efter en del funderande slog vi bort den tanken eftersom Alfred aldrig skulle kunna ligga ner och sova då man har båda barnen i vagnen. Han är så liten fortfarande och sover middag varje dag så det skulle inte gå.
Efter att ha mätt jogger vagnen och sett att det skulle gå utmärkt med vår trånga hall så fick det bli en sån och vi är jättenöjda hittils. Den är supersmidig att köra och lätt.
Konstigt nog har vi plats för två vagnar i hallen, både den och Alfreds sulky, i och för sig har vi stuvat undan alla skor och jackor i en garderob, men det går bra det också.
Vagnen är bäddad och klar och jag har sytt ett örngott till Alfreds vagnkudde som matchar hans Laban filt och den röda skötväskan (jag tycker det är så kul när saker matchar varandra). han ska också ha lite nytt när bebisen får det. Örngottet är sytt i ett vanligt rött bomullstyg från Ohlssons tyger. Storleken är 55x35 cm och passar IKEAS spjälsängskudde.

Inga kommentarer: